Qui som

La Penya Blaugrana Sant Cugat Sesgarrigues està formada per un grup d’amics i amigues que compartim una passió en comú: el F.C.Barcelona. Actualment la Penya està formada per un total de 170 socis.

Com a Penya, intentem fomentar, mantindre i millorar l’amistat entre els socis i simpatitzants del F.C.Barcelona al nostre poble. Recolzem els objectius del F.C.Barcelona, col·laborant en les seves iniciatives relatives al foment, la pràctica, la difusió i l’exhibició de futbol i altres esports; així com participar en les activitats socials, culturals, artístiques, científiques o lúdiques adequades i necessàries per mantindre la representativitat i la projecció pública de la que en gaudeix el club. En definitiva, som una Penya activa, que fomenta els colors i el sentiment del club a totes les persones que així ho volen.

Per aconseguir tots els objectius, realitzem les activitats següents:

Retransmissió de tot acte esportiu oficial protagonitzat pel F.C.Barcelona. Realitzar actes lúdics, socials, institucionals, esportius i culinaris per millorar les relacions entre els consocis i la significació social de l’associació i projecció del F.C.Barcelona respecte a tercers. Organitzar viatges, visites i excursions col·lectives.

 IMG_3161